DİYARBAKIR / BİSMİL - Yavuz Selim İmam Hatip Ortaokulu

Okulumuz Duvar ve Koridorlarında Hat Sanatı İle Değerler Eğitimi

TEMEL EĞİTİMDE 10000 OKUL PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR

Mrt

DİYARBAKIR BİSMİL YAVUZ SELİM İMAM HATİP ORTAOKULU OKU-YORUM PROJESİ TAKIMLARININ KİTAP OKUMA LİSTESİ EK-1 'de belirtilmiştir.

Ayrıca Sınıfların Kitap Okuma Takımlarının Liderleri ve Okuyacakları Kitaplar da belirtilmiştir.

Mrt

Yavuz Selim İmam Hatip Ortaokulu olarak İstiklal Marşımız'ın Kabulünün 100.Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nde tören düzenledik. Milli Şâirimiz Mehmet Akif Ersoy ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Fatih Projesi kapsamında okulumuzda kullandığımız Akıllı Tahtaların eksik donanım ve yazılımlarını yeniden yükleyerek derslerin daha verimli işlenmesi için bakımlarını yaptırdık. Bu konuya özen gösterip destekleyen Okul Müdürümüz Turgay ÇİFÇİ'ye teşekkür ederiz.

Mrt

8/C sınıfı öğrencimiz Hilal CAYNAK, Bismil İlçe Milli Eğitimin yaptığı Atletizm yarışmasında Kızlar arasında ilçe 1.si olmustur.İlçemizi mart ayında ilde temsil edecek öğrencimizi kutluyor,başarılarının devamını diliyorum.

Turgay ÇİFÇİ-OKUL MÜDÜRÜ

Mrt

Okulumuz, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan OKU-YORUM OKUMA KÜLTÜRÜNÜN GELİŞTİRİLMESİ PROJESI'ne katıldı. Okul müdürümüz Turgay ÇİFÇİ, proje sorumlusu öğretmenimiz ile birlikte Okuma takımlarına kitap dağıtımı yaptı.